Min side Kundeservice Bli medlem

Kunnskapsverkstedet

å se det levende i en praksis

Kunnskapsverkstedet er en pedagogisk modell. Forfatterne viser hvordan bruk av fortelling, refleksjon og undring kan brukes for å utvikle kunnskap.
Arbeidet veksler mellom individuell skriving og refleksjon, og utveksling i grupper. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Kunnskapsverkstedet er en pedagogisk modell. Forfatterne viser hvordan bruk av fortelling, refleksjon og undring kan brukes for å utvikle kunnskap.
Arbeidet veksler mellom individuell skriving og refleksjon, og utveksling i grupper. Modellen har flere faser og det benyttes også andre estetiske uttrykk for å utdype refleksjonene.

Målgruppen er yrkesutøvere innenfor sosialt arbeid, barnevern og pedagogisk virksomhet. Boken har særlig relevans for videreutdannings- og masterprogram der studentene skriver personlige, faglige essayer, men egner seg også som inspirasjon for å skreddersy program for fagutvikling innenfor organisasjoner.

Antologien er et resultat av et bredt nettverksamarbeid i prosjektet Stories Enhancing Skills i Leonardo da Vinci-programmet, der 11 partnerorganisasjoner fra forskning, undervisning og praksisfelt i Norden, Estland og Spania har samarbeidet om utprøving av Kunnskapsverkstedet som læringsarena innenfor sosialt arbeid og pedagogisk virksomhet.

Bidragsytere: Rafael Aliena, Angelica Majos Trepatt, Sirli Peterson, Jan Jaap Rothuizen, Finn Thorbjørn Hansen, Else Målfrid Boine, Inger Helen Erstad, Sofie Normann, Sigrid Nordstoga. Etterord av Jens Ivar Nergård.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
275
ISBN
9788215018546
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Kunnskapsverkstedet
Format
22 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunnskapsverkstedet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv