Min side Kundeservice Bli medlem

Kunst og håndverk

hva og hvorfor

Denne boken er en ny utgave av den populære læreboken Forming hva og hvorfor av samme forfattere.
Til tross for navneendring på faget, er størstedelen av fagstoffet som var vesentlig for å forstå forming som fag, like relevant for å forstå kunst og håndverksfaget. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken er en ny utgave av den populære læreboken Forming hva og hvorfor av samme forfattere.
Til tross for navneendring på faget, er størstedelen av fagstoffet som var vesentlig for å forstå forming som fag, like relevant for å forstå kunst og håndverksfaget. Derfor er mye av fagstoffet fra den forrige utgaven beholdt med nødvendige oppgraderinger. Fagbetegnelsen er for eksempel oppjustert der det er naturlig, og hele tiden har forfatterne studert fagstoffet på nytt i lys av L97.
Noen større endringer er det likevel blitt: Første kapittel er skrevet om og heter nå "Ulike sider ved kunst og håndverksfaget". I kapittel 2 (historisk del) har forfatterne forsøkt å forstå litt av fagets historie til og med L97. Dette er fulgt av et eget kapittel med omtale av L97 og planens konsekvenser for undervisningen. De påfølgende to kapitlene er om barns utvikling i arbeid med todimensjonale uttrykk og tredimensjonale uttrykk. De tre siste kapitlene omhandler kreativitet, estetikk og persepsjon. Forming hva og hvorfor inneholdt et siste kapittel om kommunikasjon. Dette er tatt ut i revidert utgave fordi dette fagstoffet gjerne blir bredt behandlet i litteratur som brukes i forbindelse med kunstorienteringen.
I den nye boken har forfatterne i tillegg utarbeidet spørsmål til diskusjon i forbindelse med de enkelte kapitlene.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
318
ISBN
9788276746488
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2000
Originaltittel
Kunst og håndverk
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kunst og håndverk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv