Min side Kundeservice Bli medlem

Relasjonskompetanse

Som ledere av klassefellesskap har lærere stor definisjonsmakt. De må bruke denne makten på en god måte og utøve relasjonskompetanse i praksis. Det er lærerens ansvar å skape god og trygg stemning i klasserommet, og alle elevene må føle at læreren er oppmerksom på dem. Les mer

189,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Som ledere av klassefellesskap har lærere stor definisjonsmakt. De må bruke denne makten på en god måte og utøve relasjonskompetanse i praksis. Det er lærerens ansvar å skape god og trygg stemning i klasserommet, og alle elevene må føle at læreren er oppmerksom på dem.

Positive samspill i et klassefellesskap er likevel ikke bare en forutsetning for at elevene skal trives og lære mye i skolen, det påvirker også nerveforbindelsene i hjernen og dermed barnas muligheter senere i livet.

Louise Klinge forsker på hvordan lærere skaper relasjoner til sine elever som enten fremmer eller hemmer læring og utvikling. Hun har heldigvis møtt masse glade barn på skolene hun har besøkt, men også lagt merke til dem som er triste eller som ikke deltar i undervisningen. Hun vet nå mye om hvordan lærere kan handle for at alle barn skal kunne trives og utvikle seg faglig, sosialt og personlig.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
66
ISBN
9788202692391
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Relationskompetence
Format
20 x 13 cm
Serie
Skoleserien

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Relasjonskompetanse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv