Språkfag 5

litteratur

Idéhefter for lærere er en serie fagdidaktiske hefter utviklet ved Program for lærerutdanning og Skolelaboratoriet ved NTNU i Trondheim. Her presenteres eksempler på undervisningsopplegg og nyttige pedagogiske forslag og råd innen de ulike fagene. Les mer

239,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Idéhefter for lærere er en serie fagdidaktiske hefter utviklet ved Program for lærerutdanning og Skolelaboratoriet ved NTNU i Trondheim. Her presenteres eksempler på undervisningsopplegg og nyttige pedagogiske forslag og råd innen de ulike fagene. Heftene setter fokus på de forskjellige hovedområdene i Kunnskapsløftet, og vil være gode verktøy til bruk i undervisningen i ungdomsskolen og videregående skole. Innholdet er også relevant for lærerstudenter og lærerutdannere.
Heftene for språkfag (blå serie) omhandler norsk, engelsk og andre fremmedspråk. Mange av ideene som er nyttige i norskfaget er også nyttige i andre språkfag, og omvendt. Dette kan også bidra til tverrfaglig arbeid mellom fagene. Alle tekstene har som mål å utvikle elevenes språk og ordforråd skriftlig og muntlig, gjennom å lese, skrive og arbeide med språket.

Detaljer

Forlag
Akademika
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider
128
ISBN
9788251929264
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Språkfag 5
Format
21 x 15 cm
Serie
Idéhefter for lærere

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Språkfag 5:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv