Min side Kundeservice Bli medlem

Videoforskning på ulike læringsarenaer

mangfoldig videodata i pedagogisk forskning og utvikling

Denne boken presenterer en bredde i videoforskning innen pedagogiske kontekster som ikke tidligere fått så stor oppmerksomhet. Med andre ord, videoforskning er, og kan brukes til, så mye mer enn å bare stå i et klasserom og filme med et kamera. Les mer

0,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Denne boken presenterer en bredde i videoforskning innen pedagogiske kontekster som ikke tidligere fått så stor oppmerksomhet. Med andre ord, videoforskning er, og kan brukes til, så mye mer enn å bare stå i et klasserom og filme med et kamera. Det er det vi ønsker å gjøre med denne boka - vise fleksibiliteten i bruk av video og hvordan video er ett verktøy blant mange, men som kan brukes til flere ulike problemstillinger og på flere ulike måter. Vi ønsker å løfte frem det aspektet at du ikke trenger en stor videolabb med en masse utstyr for å få til god videoforskning. Du klarer deg med et kamera, en mikrofon og en god plan for hva du kan og ikke kan fange opp i ditt prosjekt.

Videoforskning på ulike læringsarenaer: Mangfoldig videodata i pedagogisk forskning og utvikling er primært for andre forskere, men også andre som er på vei inn i forskningsaktivitet, eksempelvis masterstudenter eller ph.d.-kandidater som er interessert i å oppdage hvor fleksibel, brukbar og kreativ datainnsamling med hjelp av video kan være, og hvor rikt datamateriale man kan skaffe seg. Boka presenterer en bred tverrfaglighet, men som uansett har en felles nevner: bruk av video på forskjellige læringsarenaer, både for å samle inn data til forskning og for å stimulere til refleksjon, læring i utdanning eller kompetanseutvikling.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Språk
Bokmål Flerspråklig Svensk
ISBN
9788202755270
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Videoforskning på ulike læringsarenaer

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Videoforskning på ulike læringsarenaer:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv