Min side Kundeservice Bli medlem

Høyere musikkutdanning

historiske perspektiver

Utgivelsen av denne antologien om historiske perspektiv på høyere musikkutdanning, med særlig fokus på Norges musikkhøgskoles tilblivelse og utvikling, er knyttet til Musikkhøgskolens 50-årsjubileum i år. Les mer

449,-
Paperback
Produseres på bestilling

Logg inn for å se din bonus

Utgivelsen av denne antologien om historiske perspektiv på høyere musikkutdanning, med særlig fokus på Norges musikkhøgskoles tilblivelse og utvikling, er knyttet til Musikkhøgskolens 50-årsjubileum i år.

Antologien inneholder kapitler som drøfter institusjonalisering av musikerutdanningen, mesterlæremodellen, utviklingen av såkalte støttefag i høyere musikkutdanning, etableringen og fremveksten av forskjellige fagområder, sjangerutvidelse i utøverutdanningen og utvidelse av høyere musikkutdannings ansvarsområde.

Musikkutdanningshistorie kan utforskes fra en rekke innfallsvinkler, både med utgangspunkt i skriftlige og muntlige kilder. Bidragene i denne antologien reflekterer forskjellige måter å arbeide med historisk forskning på i en musikkfaglig kontekst.

Antologien vil kunne være av særlig interesse for ledere, lærere og studenter i høyere musikkutdanning, og ellers alle som er interessert i musikkutdanning. Vi håper også at antologien kan tjene til inspirasjon for fremtidig historisk orientert forskning på høyere musikkutdanning.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider
369
ISBN
9788202825690
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Høyere musikkutdanning
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Høyere musikkutdanning:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv