Min side Kundeservice Bli medlem

Medarbeiderskap

hva som får folk til å ta ansvar og vise initiativ

Boken viser hvordan lederen kan utvikle et forpliktende samspill mellom ledere og medarbeidere. Medarbeiderskap handler om å lære medarbeiderne å ta ansvar sammen med lederen, både for resultater som skal skapes, for arbeidsmiljøet og for arbeidsplassen som helhet. Les mer

399,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Boken viser hvordan lederen kan utvikle et forpliktende samspill mellom ledere og medarbeidere. Medarbeiderskap handler om å lære medarbeiderne å ta ansvar sammen med lederen, både for resultater som skal skapes, for arbeidsmiljøet og for arbeidsplassen som helhet.
Gjennom mange eksempler fra skandinavisk arbeidsliv viser boken hvordan godt lederskap og godt medarbeiderskap henger sammen. «Medarbeiderskap» henvender seg til ledere, HR-spesialister og alle som ønsker å utvikle seg selv, medarbeiderne og samspillet i organisasjonen. Den er også godt egnet som pensumlitteratur, særlig innenfor etter- og videreutdanning.

Boken er blitt til gjennom et fruktbart samarbeid mellom to praktikere, Johan Velten og Runar Heggen, og en akademiker, professor Stefan Tengblad.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
168
ISBN
9788215027289
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Medarbeiderskap
Format
23 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Medarbeiderskap:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vandel

Tor-Geir Myhrer
Paperback 
739,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv