Meny

Strategisk HRM 1

ledelse, organisasjon, strategi og regulering

Aslaug Mikkelsen (Redaktør) ; Thomas Laudal (Redaktør) ; David Keeping (Illustratør)

Strategisk HRM (2.utgave) gir deg kunnskapsgrunnlaget du trenger for å lede andre mennesker eller jobbe med strategisk human resource management (HRM). Bøkene viser hvordan HRM bør tilpasses den strategien, de rettslige rammene og den bransjespesifikke konteksten det skal virke i. Les mer
Vår pris
569,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 28 bonuskroner!

Vår pris: 569,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 28 bonuskroner!

Om boka

Strategisk HRM (2.utgave) gir deg kunnskapsgrunnlaget du trenger for å lede andre mennesker eller jobbe med strategisk human resource management (HRM). Bøkene viser hvordan HRM bør tilpasses den strategien, de rettslige rammene og den bransjespesifikke konteksten det skal virke i. Bøkene presenterer ulike ansettelsesformer og tiltak som virksomheter bruker for å få fatt i den arbeidskraften og kompetansen de trenger, og legger vekt på å presentere både ulike modeller og strategier som kan sikre gode resultater for virksomheten, og behovene til den enkelte medarbeider.


Strategisk HRM er et tobinds læreverk for bachelor- og masterstudenter. Bøkene retter seg også mot ledere og HR-ansatte som ønsker å bli oppdatert på beste praksis innenfor HRM og på hvordan det er mulig å tilpasse HRM til strategi og situasjon.


Strategisk HRM dekker alle de viktigste emnene innen HRM-faget. 2.utgave er gjennomrevidert og oppdatert på følgende områder:Nye case og eksempler
Referanser til ny forskning på feltet
Bredere dekning av informasjonsteknologiens betydning for HRM
Nærmere omtale av hvordan valget av organisasjonstilnærming påvirker HRM
Flere henvisninger og koblinger mellom kapitlene
Bedre pedagogisk tilrettelagt og forenklet etter tilbakemeldinger fra studenter og lærere

Strategisk HRM 1. Ledelse, organisasjon, strategi og regulering gir en introduksjon til fagfeltet HRM og ulike perspektiver på faget. Et «beste praksis»-perspektiv diskuteres opp mot en tilnærming til HRM basert på strategi og kontekst. Boken gjennomgår også de viktigste juridiske rammene for HRM. Det er videre en drøfting av deltagelse, medvirkning og den norske modellen og til slutt et kapittel om nye kontraktsformer i arbeidslivet.

Fakta

Bla i boka