Aksjekjøp og daytrading

Aksjekjøp og daytrading har nå et opplag på 30.000 eksemplarer.

Svært mange drømmer om å leve av å kjøpe og selge aksjer. Det ser både enkelt og spennende ut, og det gir tilsynelatende gode muligheter for å bli rik i en fei. Les mer

591,-

649,- Spar: 58,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Aksjekjøp og daytrading har nå et opplag på 30.000 eksemplarer.

Svært mange drømmer om å leve av å kjøpe og selge aksjer. Det ser både enkelt og spennende ut, og det gir tilsynelatende gode muligheter for å bli rik i en fei. Sannheten er at de færreste lykkes med det.

Aksjekjøp og daytrading har som hensikt å hjelpe deg til å få sannsynlighetene litt mer på din side. Den tar for seg markedspsykologi og hvordan du kan utvikle metoder for å lykkes med aksjehandel. Boken tar for seg daytrading, risikohåndtering, og gir deg konkrete råd om trading-strategier. Boken går igjennom de vanligste tabbene investorer gjør, og viser deg hvordan du kan unngå disse best mulig.

Denne boken er vår mest omfattende aksjebok. Den inneholder mer enn 600 sider med informasjon om hvordan du bedre kan lykkes i aksjemarkedet, og har vært en av våre absolutte bestselgere siden første utgaven kom i 2002.

I denne nye utgaven får du også et forord av Mads Svendsvik Johannesen. I årevis har han gitt råd om aksjer og investeringer. I dette forordet kommer han med sine tanker om hva som skal til for å lykkes som investor og kommer med konkrete investeringsråd.

Forfatteren, Oddmund Grøtte, er utdannet siviløkonom og driver daglig med aksjetrading på fulltid.

Detaljer

Forlag
Hegnar media
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
459
ISBN
9788271464349
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Aksjekjøp og daytrading
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Aksjekjøp og daytrading:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv