Meny

I skyggen

Prince Harry, I Skyggen kommer på Norsk i april. Forhåndsbestill boken nå.

Det var en av de sterkeste scenene fra det tjuende århundre. To unge gutter, to prinser, gående bak morens kiste mens verden så på i sorg og redsel. Les mer
Vår pris
393,-
Spar
56,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 05.04.2023

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 393,-
Spar: 56,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 05.04.2023

Prince Harry, I Skyggen kommer på Norsk i april. Forhåndsbestill boken nå.

Det var en av de sterkeste scenene fra det tjuende århundre. To unge gutter, to prinser, gående bak morens kiste mens verden så på i sorg og redsel. Da prinsesse Diana ble gravlagt, lurte milliarder av mennesker på hva prins William og Prins Harry tenkte og følte og hvordan deres liv ville utspille seg fra det tidspunktet.

Nå får Harry endelig delt denne historien.

Mye er råttent i kongehuset Mountbatten-Windsor. Det er en vanvittig historie Detaljert ned til den minste lille krigs-, penis- og dophistorie. Lagt opp som en slags krim, for hva var det egentlig som skjedde? Og med et persongalleri og dramaoppbygging som hentet fra Shakespeare, greske tragedier eller «Game of Thrones», om du vil. ... Dette er ren Machiavelli. Rasende fengende. Fryktelig fascinerende. ... Harrys ghostwriter heter JR Moehringer. Han har tidligere vunnet Pulitzer-prisen, begått en hyllet biografi om Andre Agassi («Open» fra 2009) og fått sin egen oppvekstskildring filmet av regissør George Clooney i 2021. «Spare» er med andre ord profesjonell til fingerspissene, og aller best når den skildrer Harrys eksotiske oppvekst og hans funderinger rundt den.
- Sigrid Hvidsten, Dagbladet
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kristoffersen Publishing
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788269248937
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Spare
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger