Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Når reglene ikke gjelder

I en alder av 35 år har Ariel Levy sitt eget hus, fast spalte i et elitemagasin, hun er gift med kvinnen hun elsker og hun har gjennom kunstig befruktning blitt gravid med en velstående kompis. Så faller livet hennes sammen. Les mer

239,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I en alder av 35 år har Ariel Levy sitt eget hus, fast spalte i et elitemagasin, hun er gift med kvinnen hun elsker og hun har gjennom kunstig befruktning blitt gravid med en velstående kompis. Så faller livet hennes sammen.
Nitten uker på vei, føder hun sønnen sin, alene på et hotellrom i Mongolia. Hun rekker å holde rundt ham før han dør. Noen få uker senere blir hun skilt og må selge huset. For første gang står hun uten en plan for resten av livet. Det eneste hun vet, er at fremtiden ikke ligger vidåpen for henne lenger: Hun kommer ikke til å bli gammel med kjæresten sin. Og hun kommer ikke til å få barn.
Ariel Levys selvbiografiske memoarbok er betagende, klok og klartenkt. Det er en generasjonstypisk roman, særlig gjenkjennelig for dem som har vokst opp med forestillingen om at vi kan leve som vi vil, være hva vi vil, og oppnå det vi vil som oppdager at livet også kommer med sorg, tap, sinne og begrensninger.
"Ariel Levy er kompromissløst ærlig, bemerkelsesverdig klar og overraskende morsom når hun samler opp restene etter tragedien som rammer. " Lena Dunham.
"En gjennomført moderne memoarbok" The New York Times.
Boken var på Time.s Top 10 Non-Fiction Books of the Year i 2017.

Medlemsvurdering:
Suverent skrevet bok, klarte ikke å legge den fra meg!

Mona

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205510180
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
The rules do not apply : a memoir

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

M
Mona – 06.06.2018

– Suverent skrevet bok, klarte ikke å legge den fra meg!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når reglene ikke gjelder:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv