Å finne nådens språk

gjenoppdagelsen av det transcendente

«Her er inspirerende og dyptloddende lesninger av japanske Shusako Endo og Marylinne Robinson, Johannes av Korset og Teresa av Avila, for å nevne noen.»

Jan Schumacher, St Olav tidsskrift

«Christopher Jamison demonstrerer på briljant vis hvordan poesi og litteratur, om så av St. Teresa av Avila eller Marilynne Robinson, åpner for oss et nådens språk, som forvandler hvordan vi lytter og snakker, leser og skriver. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

«Christopher Jamison demonstrerer på briljant vis hvordan poesi og litteratur, om så av St. Teresa av Avila eller Marilynne Robinson, åpner for oss et nådens språk, som forvandler hvordan vi lytter og snakker, leser og skriver.» Timothy Radcliffe OP

Christopher Jamison er vel kjent i England gjennom radio og TV - i sær TV-serien «The Monastery» på BBC (Jamison er benediktinermunk) - samt sine bøker, som er utgitt på norsk av Efrem forlag. «Ditt hellige rom» var en oppfølger til den nevnte TV-serien, og senere kom «Lykke - klostervisdom for et godt liv». Jamison viser nå igjen sin evne til å formidle åndelig innsikt på en tilgjengelig måte. Denne gang om nåde - grace.

Det engelske grace har et bredt betydningsspekter som rommer idéen om det elegante, det yndige, det sømmelige og det velvillige, så vel som den spesifikt teologiske idéen om Guds nåde og barmhjertighet.
«Å finne nådens språk · Gjenoppdagelse av det transcendente» fokuserer på opplevelsene av nåde, som kjærlighet og glede, skjønnhet og godhet, og som vi sliter med å snakke om i dagens svært så business-aktige kultur, selv i kirkens indre liv.

«Nådens språk er universelt; alle kan lære å snakke det, enten de har en klart uttrykt religiøs tro eller ikke», skriver Jamison; hvordan gjenoppretter vi tillit? Hvordan kan vi lytte godt? Hva er den rette måten å lese tidens tegn på? Og hvordan kan vi revitalisere nådens språk i vår tid?

Detaljer

Forlag
Efrem forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
160
ISBN
9788292922880
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Finding the language of grace
Format
21 x 14 cm

Anmeldelser

«Her er inspirerende og dyptloddende lesninger av japanske Shusako Endo og Marylinne Robinson, Johannes av Korset og Teresa av Avila, for å nevne noen.»

Jan Schumacher, St Olav tidsskrift

«Denne boken er sjelden vare Christopher Jamison skriver vakkert og underfundig om språk, nåde, og sammenhengen dem imellom.»

Kristine Hovda, Vårt Land

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Å finne nådens språk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv