Min side Kundeservice Bli medlem

Troens kraft

om å vandre i en seirende tro

Du inviteres inn i Troens hemmeligheter i denne boka. Guds folk er kalt til mer enn å ta imot evig frelse. Vi er kalt til å leve i en seierrik Tro.

En Tro som ikke er virksom, duger til lite. En Tro som bare ligger der i hjertet, gjør liten forskjell i livet. Les mer

239,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Du inviteres inn i Troens hemmeligheter i denne boka. Guds folk er kalt til mer enn å ta imot evig frelse. Vi er kalt til å leve i en seierrik Tro.

En Tro som ikke er virksom, duger til lite. En Tro som bare ligger der i hjertet, gjør liten forskjell i livet. Ikke la negativ tenkning holde deg tilbake. Bli med å gå imot fienden og hans angrep. Sykdom og vanskeligheter kommer ikke fra Gud. Troens folk taler Guds ord inn i alle situasjoner. Slik vinner de nye seire dag for dag.Anbefaling

«Gjennom vårt arbeid i India ble vi kjent med Ankit Sajwan. Før vi ble kjent med ham, la vi merke til hva som skjedde med de som hadde hørt på hans undervisning om tro. Vi så hvordan våre unge ledere i India begynte å leve i en ny dimensjon i å stole på Gud og ta nye steg i tjenesten. Ankit Sajwan prekte flere ganger i Credokirken i 2023, og igjen så vi hvordan undervisningen vekket opp kall og tjeneste og førte den enkelte inn i en ny dimensjon av å leve av tro og ved tro. Troens kraft er en bok som på en enkelte måte hjelper deg til å forstå troens prinsipper og hvordan den kan utvikles i ditt liv. Hensikten med undervisningen er at troen på Gud blir en livsstil både i hverdagslivet, på skolen og i arbeid, og i tjeneste og menighetsliv.»
Tanja og Olav Rønhovde Hovedpastorer i Credokirken Bergen

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
132
ISBN
9788283651768
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
The book of faith
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Troens kraft:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv