Dønn distré

eller berre litt surrete

Truser som tullar seg bort, og tallerkenar som dett ned frå taket på bilar i fart. Historier om dette og mykje meir finn du i denne underhaldande og lærerike boka om det å vera distré. Eller dønn distré, som forfattar og stortingsrepresentant Jenny Klinge sjølv er. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Truser som tullar seg bort, og tallerkenar som dett ned frå taket på bilar i fart. Historier om dette og mykje meir finn du i denne underhaldande og lærerike boka om det å vera distré. Eller dønn distré, som forfattar og stortingsrepresentant Jenny Klinge sjølv er.

Ho presenterer historier om både seg sjølv og mange andre distré menneske, kjente og ukjente. Fagfolk fortel i boka om kva som gjer oss menneske distré, og kvifor somme av oss er meir distré enn andre. Og vi får råd om korleis vi kan bli mindre surrete av oss, dersom det skulle vera eit mål.

Denne boka passar for den distré sjølv, som gjerne vil sjå at fleire strevar med dette, og at det går an å le av det heile. Og boka passar for dei «pårørande», dei som kjenner eller er i slekt med distré menneske, og som gjerne vil forstå meir om dette artige og litt slitsame fenomenet.

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Paperback
Språk
Nynorsk
Sider
200
ISBN
9788243013384
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Dønn distré
Format
17 x 12 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dønn distré:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

T. Rex

Johan Egerkrans
Innbundet 
227,- 249,-
 

Galgedans

Tor-Håkon Gabriel Håvardsen
Innbundet 
318,- 349,-
 

Egget

Lars Mæhle
Innbundet 
299,- 329,-
 

Turboka

Anders Baumberger
Innbundet 
318,- 349,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv