Min side Kundeservice Bli medlem

Kjernekvadranten

en liten modell for stor selvinnsikt

Kjernekvadranten er en enkel modell som ble utviklet av Daniel Ofman på 1990-tallet. Målet med modellen er økt selvinnsikt, og den brukes i dag over hele verden, både i forbindelse med personlig utvikling, coaching, veiledning og team - og lederutvikling. Les mer

362,-

398,- Spar: 36,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Kjernekvadranten er en enkel modell som ble utviklet av Daniel Ofman på 1990-tallet. Målet med modellen er økt selvinnsikt, og den brukes i dag over hele verden, både i forbindelse med personlig utvikling, coaching, veiledning og team - og lederutvikling.

Utgangspunktet for modellen er at alle har et sett med sterke sider eller gode kvaliteter, kjernekvaliteter, som farger personligheten på en positiv måte. Disse kvalitetene har imidlertid en lei tendens til i enkelte situasjoner å ta overhånd, og dermed blir de til negative og irriterende fallgruver. Mange brukere av modellen får en aha-opplevelse og umiddelbar selvinnsikt når de forstår at det er en klar sammenheng mellom egne og andres sterke sider og svakheter. Modellen viser også hvordan du kan oppnå balanse ved å utvikle noen nye ønskede kvaliteter ved å definere utfordringer. Den forklarer også på en enkel måte at dette ofte er vanskelig fordi vi hemmes av allergiene våre, det vil si egenskaper vi misliker og ønsker å unngå.

Daniel Ofman vil med denne boken gjøre Kjernekvadranten tilgjengelig for alle, uavhengig av bakgrunn, utdanning og yrke. Boken er skrevet på en enkel og muntlig måte og forklarer alle deler av modellen grundig.

Detaljer

Forlag
Flux
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
206
ISBN
9788283840261
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Fancy meeting me here!
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kjernekvadranten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pust

James Nestor
Innbundet 
363,- 399,-
 

Ulven

Samuel Bjørk
Paperback 
229,-
 

Trust

Hernan Diaz
Paperback 
145,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv