Min side Kundeservice Bli medlem

Sensitive barn i pedagogisk arbeid

fra sårbarhet til styrke

Boken introduserer internasjonal og ny forskning på sensitive barns styrker. Den vil gi deg som fagperson et solid faglig grunnlag for å kunne gjenkjenne sensitivitet og tilrettelegge hverdagen for barna. Les mer

398,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Boken introduserer internasjonal og ny forskning på sensitive barns styrker. Den vil gi deg som fagperson et solid faglig grunnlag for å kunne gjenkjenne sensitivitet og tilrettelegge hverdagen for barna.

Når sensitive barn møter motgang i livet, er det en risiko for at de rammes hardere enn andre barn. Derfor har man tradisjonelt oppfattet disse barna som sårbare. Men i de senere år har det vist seg at deres gener og personlighetstrekk også er forbundet med sosiale kompetanser, kognitive styrker, moralsk omtanke og større mottakelighet for positive opplevelser. Disse fordelene viser seg når barna får riktig støtte og lærer seg å vokse med utfordringer.

Sensitive barn er mer preget av kvaliteten på omsorgen de mottar, og denne boken viser hvordan ansatte i barnehage, SFO og skole kan støtte barna til en positiv utvikling. Foreldre vil også finne faglig støtte og praktisk veiledning for sitt samarbeid med ulike fagpersoner. Gjenkjennelige eksempler hjelper leseren til å forstå de praktiske strategiene boken presenterer

Medlemsvurdering:
En bok spekket med nyttig og verdifull informasjon om sensitive barn, gode råd som gjør deg til en bedre voksenperson rundt barn, enten du er forelder eller jobber med barn, caser om mange ulike sensitive barn, for ja, de er forskjellige. Med solide henvisninger til forskning, og hvordan man støtter barna i utvikling, uten å sy puter under armene på dem eller på noen måte stakkarsliggjøre sensitive barn - for det er det ingen grunn til. Dette er ressurssterke barn som har mye å bidra med, og stort potensiale på mange områder, og som vil bli voksne som vil nå langt.

Vigdis Alice Angell

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
259
ISBN
9788244622615
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

V
Vigdis Alice Angell – 20.07.2016

– En bok spekket med nyttig og verdifull informasjon om sensitive barn, gode råd som gjør deg til en bedre voksenperson rundt barn, enten du er forelder eller jobber med barn, caser om mange ulike sensitive barn, for ja, de er forskjellige. Med solide henvisninger til forskning, og hvordan man støtter barna i utvikling, uten å sy puter under armene på dem eller på noen måte stakkarsliggjøre sensitive barn - for det er det ingen grunn til. Dette er ressurssterke barn som har mye å bidra med, og stort potensiale på mange områder, og som vil bli voksne som vil nå langt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sensitive barn i pedagogisk arbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Egget

Lars Mæhle
Innbundet 
299,- 329,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv