Meny
 

Knutby

roman

; Lene Stokseth (Oversetter)

«... en glitrende dokumentarroman.»

, Nettavisen Terningkast 5

Sommeren 1997 flytter familien Forsman til Knutby i Uppland, klare til å begynne sine nye liv i Filadelfia-menigheten, som ledes av Eva Skoog. I de knappe sju årene som følger, skal flere personer og familier veves sammen i et nett av erotiske maktrelasjoner, med tragisk utfall.

Les mer
Vår pris
249,-
Spar
130,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 249,-
Spar: 130,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

En rystende og virkelighetsnær roman om hendelsene i Knutby

Sommeren 1997 flytter familien Forsman til Knutby i Uppland, klare til å begynne sine nye liv i Filadelfia-menigheten, som ledes av Eva Skoog. I de knappe sju årene som følger, skal flere personer og familier veves sammen i et nett av erotiske maktrelasjoner, med tragisk utfall. Jonas Bonnier har skrevet en virkelighetsnær roman om hendelsene i Knutby og om hvordan det er mulig å skape en parallell virkelighet basert på tro, håp og kjærlighet, som til slutt tjener helt andre formål.

«Knutby-historia om det som skjedde i og rundt menigheta på den svenske landsbygda rundt 2000 førte til at vi ikke trodde det vi hørte og leste. Her blir vi minna på det nok en gang i en glitrende dokumentarroman. Bonnier skriver svært godt, og dialogene flyter som om vi var til stede i rommet sammen med de involverte.»

Tor Hammerø, Nettavisen, terningkast 5  

 

Fakta