Min side Kundeservice Bli medlem

Fra forbud til fornuft

kampen for en ny narkotikapolitikk

Arild Knutsen har i over ti år jobbet for de svakeste i samfunnet. Han har selv hatt en tøff oppvekst, og slitt med rusproblemer største delen av livet sitt. Gjennom sitt arbeid i Foreningen for human narkotikapolitikk, har han gitt de vanskeligstilte et ansikt som ingen andre før ham. Les mer

299,-

329,- Spar: 30,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Arild Knutsen har i over ti år jobbet for de svakeste i samfunnet. Han har selv hatt en tøff oppvekst, og slitt med rusproblemer største delen av livet sitt. Gjennom sitt arbeid i Foreningen for human narkotikapolitikk, har han gitt de vanskeligstilte et ansikt som ingen andre før ham. I denne boken møter du Arild privat, hans møte med behandlingsapparatet og rettsvesen. Thorvald Stoltenberg bidrar med et varmt forord. Jan Arild Snoen har oppsummert norsk narkotikapolitikk fra -30-tallet, der straffenivået jevnt har økt - og antallet straffesaker har eksplodert, til ifjor å passere over halvparten av antallet saker behandlet i rettsvesenet.

En som har kjempet mot denne utviklingen er Arild Knutsen, stifteren og leder for Foreningen for human narkotikapolitikk. Samtidig har han ikke lagt skjul på sine egne rusproblemer. Men disse har likevel ikke hindret ham i å gå ut for å dele ut rent brukerutstyr, mat og hjelp til de svakest stilte i Oslos gater - på gode og vonde dager og netter. Han har ikke delt så mye av sitt privatliv tidligere, men konsentrert seg om sitt arbeid. Å være til stede i Oslos gater; å ta opp viktige temaer for en gruppe som tidligere ikke har hatt adgang til media eller den politiske arenaen - dét har vært Arilds prioritet. Nå deler han imidlertid sine gode og dårlige dager med leserne, og trekker opp visjoner på hvordan ruspolitikken kan gjøres annerledes slik at Norge kan ta en bedre kurs.

Boken gir håp om en ny politikk for de vanskeligst stilte, og gir konkrete råd om endringer for å hjelpe disse inn i samfunnet igjen. En sterk, tankevekkende og god leseopplevelse.

"- Det er meget hyggelig og et godt tegn at han nå kommer med bok. Det er ikke mange i Norge som kan alle sider av ruspolitikken så godt som han." (Thorvald Stoltenberg, Aftenposten.)

Detaljer

Forlag
Lille måne
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
214
ISBN
9788283111996
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Fra forbud til fornuft
Format
19 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fra forbud til fornuft:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ikaros

Axel Jensen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Per

Aksel Fugelli
Paperback 
229,-
 

Treboka

Sigri Sandberg
Innbundet 
363,- 399,-
 

Oda!

Ketil Bjørnstad
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv