Min side Kundeservice Bli medlem

Kampklar

norske soldater i fredens tjeneste

I denne boka formidler tre soldater og en feltprest sine tanker og opplevelser forbundet med å delta i skarpe oppdrag fjernt fra fredelige Norge. Hvert år reiser et tusentalls norske soldater til krig og konflikt utenfor Norges grenser. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I denne boka formidler tre soldater og en feltprest sine tanker og opplevelser forbundet med å delta i skarpe oppdrag fjernt fra fredelige Norge. Hvert år reiser et tusentalls norske soldater til krig og konflikt utenfor Norges grenser. I denne boka formidler tre soldater og en feltprest med erfaring fra Bosnia, Irak og Afghanistan sine tanker og opplevelser forbundet med å delta i skarpe oppdrag fjernt fra fredelige Norge.
For det finnes ikke en sannhet om livet i de fredsbevarende styrker. Hvert oppdrag har sine særtrekk, slik hver soldat har sin personlige historie.

Få vet mer om den moderne norske soldat enn lege Anne Kari Rom, som i mange år ledet Forsvarets Stressmestrings-team for Internasjonale Operasjoner. Hennes kunnskap og observasjoner tvinner seg gjennom boka og vil gi mange et nytt perspektiv på militært liv i det 21. århundre.

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
294
ISBN
9788204131317
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Kampklar
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kampklar:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Memo

Oddbjørn By
Paperback 
260,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv