Min side Kundeservice Bli medlem

På våre vegne

soldatberetninger fra Afghanistan

Gjennom to år har Malin Stensønes, som ingen tidligere, fått tilgang til forsvarets mest lukkede avdelinger. Hennes bok inneholder historier fra alle spesialstyrkenes deployeringer i Afghanistan, og vi får også høre om de konvensjonelle styrkenes operasjoner nord i Afghanistan, et i utgangspunktet fredelig område hvor sikkerhetssituasjonen er blitt dramatisk forverret fra år til år. Les mer

119,-

169,- Spar: 50,-

E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Gjennom to år har Malin Stensønes, som ingen tidligere, fått tilgang til forsvarets mest lukkede avdelinger. Hennes bok inneholder historier fra alle spesialstyrkenes deployeringer i Afghanistan, og vi får også høre om de konvensjonelle styrkenes operasjoner nord i Afghanistan, et i utgangspunktet fredelig område hvor sikkerhetssituasjonen er blitt dramatisk forverret fra år til år. Det er soldatene selv som forteller - om hvordan de løser oppdraget, hvordan de overlever, og hvordan de lever med seg selv i etterkant.

«Det handler grunnleggende sett om to ting,» sier en av soldatene i denne boka. «Mot til å dø, og tapperhet til å stå opp om morgenen.» Han er en av mange som har stått i harde kamper i Afghanistan - på våre vegne.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203293696
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
På våre vegne

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på På våre vegne:

Kampklar

Knut H. Grandhagen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv