Maktens narrespill

hva foregår i kulissene?

I dagens samfunn er det en utbredt oppfatning at makten korrumperer, og denne boken, "Maktens Narrespill - Hva Foregår i Kulissene?", tar sikte på å utforske denne påstanden grundig. Forfatteren, Jan Kerr Eckbo, har samlet informasjon og kunnskap fra anerkjente fagpersoner for å kaste lys over en alternativ virkelighet som sjelden kommer til overflaten, en virkelighet som skjules av mektige individer innenfor kapitaleliten, myndighetene, vitenskapen og media. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I dagens samfunn er det en utbredt oppfatning at makten korrumperer, og denne boken, "Maktens Narrespill - Hva Foregår i Kulissene?", tar sikte på å utforske denne påstanden grundig. Forfatteren, Jan Kerr Eckbo, har samlet informasjon og kunnskap fra anerkjente fagpersoner for å kaste lys over en alternativ virkelighet som sjelden kommer til overflaten, en virkelighet som skjules av mektige individer innenfor kapitaleliten, myndighetene, vitenskapen og media.

På ulike områder har denne eliten tatt beslutninger som ofte tjener deres egne interesser og som kan blokkere bedre alternativer. For å forstå samfunnets utfordringer på best mulig måte, kreves det at de blir belyst fra forskjellige perspektiver og med kontrasterende synspunkter.

Eckbo argumenterer for at det er først når befolkningen får tilgang til denne informasjonen, at de kan ta velinformerte beslutninger. Han mener at kun ved å gjøre samfunnet bevisst på hva som egentlig foregår i kulissene, kan folk ta kontroll over sin egen skjebne og velge veier som tjener fellesskapets beste.

Detaljer

Forlag
Solaris
Språk
Bokmål
ISBN
9788293944027
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Maktens narrespill

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Maktens narrespill:

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
229,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv