Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Ulikhet

hva kan gjøres?

Thomas Pikettys internasjonale bestselger Kapitalen i det 21. århundre viste hvordan fordelingen av inntekt og formue har utviklet seg over tid og skapt ulikheter. Med Ulikhet viser hans mentor Anthony Atkinson hva man kan gjøre med det. Les mer

499,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Thomas Pikettys internasjonale bestselger Kapitalen i det 21. århundre viste hvordan fordelingen av inntekt og formue har utviklet seg over tid og skapt ulikheter. Med Ulikhet viser hans mentor Anthony Atkinson hva man kan gjøre med det.


Ulikhet er en av de største sosiale utfordringene verden står overfor. Vi vet hvor stort problemet er, men har til nå ikke klart å finne ut hvordan vi får bukt med det. I denne boka hevder den anerkjente økonomen Anthony Atkinson at vi kan gjøre mye mer enn skeptikerne vil ha det til.


Atkinson behandler ulikhetsproblematikken med en kombinasjon av teori og praktisk erfaring. Tankene han presenterer, kan føre til en reell endring i hvordan vi fordeler inntekt i utviklede land. Boka beskriver hvordan de rike blir rikere, og hvordan de store økonomiske endringene innebærer at størstedelen av befolkningen sakker bakut. Hvis vi skal bremse denne utviklingen, trenger vi helt nye ideer. Atkinson kommer med forslag til en ambisiøs ny politikk på fem forskjellige områder: teknologi, sysselsetting, sosiale stønader, fordelingen av kapital og skattlegging.


Ulikhet er en bok som maner til forandring. Den presenterer et optimistisk syn på mulighetene for politisk handling.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
437
ISBN
9788202488932
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Inequality : what can be done?
Format
23 x 16 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ulikhet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Toscana

Anders Hornslien
Paperback 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv