Min side Kundeservice Bli medlem

Trump, Biden og slaget om USA

«... lesere som føler behov for en kjapp introduksjon til det som blir en av høstens aller største nyhetssaker, bør velge Lahlum.»

Gunnar Kagge, Aftenposten

3. november 2020 avgjør valget i USAs 50 delstater hvem som blir landets president og verdens mektigste politiker for den neste fireårsperioden. Den 74 år gamle og sterkt omstridte presidenten Donald Trump utfordres i år av den 77 år gamle demokratiske presidentkandidaten Joe Biden. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

3. november 2020 avgjør valget i USAs 50 delstater hvem som blir landets president og verdens mektigste politiker for den neste fireårsperioden. Den 74 år gamle og sterkt omstridte presidenten Donald Trump utfordres i år av den 77 år gamle demokratiske presidentkandidaten Joe Biden. Trump og Biden er begge hvite menn født på 1940-tallet. De står imidlertid langt fra hverandre politisk, og er to svært ulike personligheter som fra to vidt ulike utgangspunkt har gått to helt ulike veier frem til årets presidentvalg.

Denne boken er en lettlest og fortellende dobbeltbiografi om Donald Trump og Joe Biden, og samtidig en svært kvalifisert analyse av deres sjanser til å vinne høstens presidentvalg. I tillegg gir boken sine lesere en nyttig innføring i USAs politiske system - og et tankevekkende innblikk i hvordan supermakten USA gradvis ble til dypt polarisert og splittet samfunn.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202682224
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... lesere som føler behov for en kjapp introduksjon til det som blir en av høstens aller største nyhetssaker, bør velge Lahlum.»

Gunnar Kagge, Aftenposten

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Trump, Biden og slaget om USA:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv