Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

En fri agent

«Det er nesten ikke til å tro, men 88 år gamle John le Carré har skrevet en av de mest opplagte og samtidsrelevante krimromanene jeg kan huske å ha lest på lenge.»

Sindre Hovdenakk, VG

En fri agent er et skremmende samtidsportrett, hjerteskjærende, med mørk humor, fortalt med endeløs spenning av en av vår tids største fortellere.

Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En fri agent er et skremmende samtidsportrett, hjerteskjærende, med mørk humor, fortalt med endeløs spenning av en av vår tids største fortellere.

Nat, en førstisju år gammel veteran fra Storbritannias utenriksetterretning, tror hans dager som hemmelig agent er over. Men trusler fra hovedkvarteret i Moskva drar Nat tilbake til jobben. Han må ta over The Haven, en av London Generals nedlagte stasjoner, med en gjeng spioner av ulik kvalitet. Gruppens eneste håp er den unge Florence, som holder øye med Russlands departement og en ukrainsk oligark, som har en finger med i det russiske spillet.

Nat er ikke bare spion, han er også en lidenskapelig badmintonspiller. Hans faste mandagspartner er halvparten så gammel som ham - den innadvendte og ensomme Ed. Ed hater Brexit, han hater Trump og han hater jobben sin på det sjelløse mediebyrået. Med alt hatet drar han Prue, Florence og Nat inn i et politisk sinne som vil fange dem alle. 

 

Medlemsvurdering:
Carre har bestandig vært der, og hans personregister er enormt. Det er også hans fortellerevne. Dette er nok en gang blant det beste som er skrevet.

Magne

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
282
ISBN
9788202635138
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Agent running in the field
Format
21 x 14 cm
Nr
8161690

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Det er nesten ikke til å tro, men 88 år gamle John le Carré har skrevet en av de mest opplagte og samtidsrelevante krimromanene jeg kan huske å ha lest på lenge.»

Sindre Hovdenakk, VG

«John le Carré (88) forsvarer sin legendestatus med denne spiddende dystopiske spionthrilleren.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Det virkelig overraskende med 'En fri agent' er ikke at den er skrevet av en 88-åring, men at John le Carré lyder mer ungdommelig og upessimistisk enn på lenge.»

Ola Hegdal, nrk.no

«Velskrevet og reflektert» «Både tempo og intensitet øker mot slutten i denne like velskrevne og reflekterte som spenstige bok av John le Carré.»

Leif Gjerstad, BOK365

«En av våre store forfattere av moralsk tvetydighet og en utrettelig utforsker av det mystisk motstridende ingenmannslandet.»

Los Angeles Times

«le Carré forblir en mester av spionromaner ...»

Booklist

«le Carré er en av de beste forfatterne - av alle slag - vi har.»

Vanity Fair

«(le Carrés) romaner er så briljante fordi de er følelsesmessig og psykologisk sanne ...»

New York Times Book Review

«Høyst aktuell ... Hver nye bok fra le Carré er forfriskende annerledes og svært overbevisende.»

Economist

"Stilfull underholdning om politiske ideer og bedrageri."

Steven Poole, .

Medlemmers vurdering

B
Bjørn Hoenvoll – 11.02.2022

– Det beste jeg kan si om denne romanen er at den er ganske muntert skrevet. Er man interessert i badminton står det mye om dette. Eller går det meste på tomgang. Boken handler om hemmelige agenter. Hva den ellers handler om er jeg ikke helt sikker på. Jeg holdt på å legge den fra meg flere ganger, men det kan man jo ikke gjøre med en John le Carré roman

M
Magne – 03.09.2021

– Carre har bestandig vært der, og hans personregister er enormt. Det er også hans fortellerevne. Dette er nok en gang blant det beste som er skrevet.

j
jan johansen – 31.03.2020

– mitt syn, john le carre er en av mine favoritter, også tema en av de absolutte nestorene innen dette tema, spionromaner. han skrevet mange romaner og denne siste beviser selv om forfatteren begynner å bli godt voksen igjen leverer en roman av svært høy kvalitet, dette er en john le carre vi liker, måtte ha leve evig som forfatter.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En fri agent:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

2020

Gunnar Staalesen
Innbundet 
149,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv