Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

En fri agent

«(...) John le Carré har skrevet en av de mest opplagte og samtidsrelevante krimromanene jeg kan huske å ha lest på lenge."»

Sindre Hovdenakk, VG

Agent Running in the Field er et skremmende samtidsportrett, hjerteskjærende, med mørk humor, fortalt med endeløs spenning av en av vår tids største fortellere. Nat, en førstisju år gammel veteran fra Storbritannias utenriksetterretning, tror hans dager som hemmelig agent er over. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Agent Running in the Field er et skremmende samtidsportrett, hjerteskjærende, med mørk humor, fortalt med endeløs spenning av en av vår tids største fortellere. Nat, en førstisju år gammel veteran fra Storbritannias utenriksetterretning, tror hans dager som hemmelig agent er over. Men trusler fra hovedkvarteret i Moskva drar Nat tilbake til jobben. Han må ta over The Haven, en av London Generals nedlagte stasjoner, med en gjeng spioner av ulik kvalitet. Gruppens eneste håp er den unge Florence, som holder øye med Russlands departement og en ukrainsk oligark, som har en finger med i det russiske spillet. Nat er ikke bare spion, han er også en lidenskapelig badminton-spiller. Hans faste mandagspartner er halvparten så gammel som ham - den innadvendte og ensomme Ed. Ed hater Brexit, han hater Trump og han hater jobben sin på det sjelløse mediebyrået. Med alt hatet drar han Prue, Florence og Nat inn i et politisk sinne som vil fange dem alle.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202672850
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Agent running in the field

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«(...) John le Carré har skrevet en av de mest opplagte og samtidsrelevante krimromanene jeg kan huske å ha lest på lenge."»

Sindre Hovdenakk, VG

«Noe nær en mesterlig thriller fra spion-litteraturens grand old man» «Han skriver bedre enn de fleste andre,og med en humoristisk snert (...)» ««En fri agent» er en meget god Le Carré-roman» «Den er samfunnsaktuell,vital, spennende og anbefales på det varmeste.»

Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisa

«Elegant roman fra et splittet Storbritannia, sterkt preget av Brexit.» «(...) en spionroman av høy kvalitet.»

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

«Velskrevet og reflektert» «Både tempo og intensitet øker mot slutten i denne like velskrevne og reflekterte som spenstige bok av John le Carré.»

Leif Gjerstad, BOK365

«Med sin slentrende britiske perfiditet harselerer han over den britiske etterretningstjenesten (...)»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Det er alltid hyggelig for leseren å komme tilbake til John le Carré» «John le Carré er ganske enkelt en god vert. Og det er nok derfor det er så hyggelig for leserne å komme tilbake, gang på gang.»

Ola hegdal, NRK

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En fri agent:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv