Meny
En fri agent - John Le Carré

En fri agent

; Ivar Nergaard (Oppleser) ; Heidi Grinde (Oversetter)

«Det er nesten ikke til å tro, men 88 år gamle John le Carré har skrevet en av de mest opplagte og samtidsrelevante krimromanene jeg kan huske å ha lest på lenge.»

, VG Terningkast 5
Agent Running in the Field er et skremmende samtidsportrett, hjerteskjærende, med mørk humor, fortalt med endeløs spenning av en av vår tids største fortellere. Nat, en førstisju år gammel veteran fra Storbritannias utenriksetterretning, tror hans dager som hemmelig agent er over. Les mer
Vår pris
299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Agent Running in the Field er et skremmende samtidsportrett, hjerteskjærende, med mørk humor, fortalt med endeløs spenning av en av vår tids største fortellere. Nat, en førstisju år gammel veteran fra Storbritannias utenriksetterretning, tror hans dager som hemmelig agent er over. Men trusler fra hovedkvarteret i Moskva drar Nat tilbake til jobben. Han må ta over The Haven, en av London Generals nedlagte stasjoner, med en gjeng spioner av ulik kvalitet. Gruppens eneste håp er den unge Florence, som holder øye med Russlands departement og en ukrainsk oligark, som har en finger med i det russiske spillet. Nat er ikke bare spion, han er også en lidenskapelig badminton-spiller. Hans faste mandagspartner er halvparten så gammel som ham - den innadvendte og ensomme Ed. Ed hater Brexit, han hater Trump og han hater jobben sin på det sjelløse mediebyrået. Med alt hatet drar han Prue, Florence og Nat inn i et politisk sinne som vil fange dem alle.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Sindre Hovdenakk, VG
Terningkast 5 Cathrine Krøger, Dagbladet
Terningkast 5 Leif Gjerstad, BOK365
Terningkast 5 Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisa
Terningkast 5 Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202672850
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Agent running in the field
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Det er nesten ikke til å tro, men 88 år gamle John le Carré har skrevet en av de mest opplagte og samtidsrelevante krimromanene jeg kan huske å ha lest på lenge.»

, VG Terningkast 5

«John le Carré (88) forsvarer sin legendestatus med denne spiddende dystopiske spionthrilleren.»

, Dagbladet Terningkast 5

«Det virkelig overraskende med 'En fri agent' er ikke at den er skrevet av en 88-åring, men at John le Carré lyder mer ungdommelig og upessimistisk enn på lenge.»

, nrk.no

«Velskrevet og reflektert» «Både tempo og intensitet øker mot slutten i denne like velskrevne og reflekterte som spenstige bok av John le Carré.»

, BOK365 Terningkast 5

«Noe nær en mesterlig thriller fra spion-litteraturens grand old man» «Han skriver bedre enn de fleste andre,og med en humoristisk snert (...)» ««En fri agent» er en meget god Le Carré-roman» «Den er samfunnsaktuell,vital, spennende og anbefales på det varmeste.»

, Adresseavisa Terningkast 5

«Elegant roman fra et splittet Storbritannia, sterkt preget av Brexit.» «(...) en spionroman av høy kvalitet.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 5

«Det er alltid hyggelig for leseren å komme tilbake til John le Carré» «John le Carré er ganske enkelt en god vert. Og det er nok derfor det er så hyggelig for leserne å komme tilbake, gang på gang.»

, NRK