Meny
 
FrP - rett fra levra - Gunnar Ringheim

FrP - rett fra levra

en historie om svik, løgn og suksess : det største politiske eventyret i Norge

Endelig boken for og om «folk flest»!
Senhøsten 2011: Fiendskapet mellom partigründer Carl I. Hagen og hans etterfølger Siv Jensen når frysepunktet. Partiet er handlingslammet. Oppslutningen raser. Les mer
Vår pris
149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Endelig boken for og om «folk flest»!
Senhøsten 2011: Fiendskapet mellom partigründer Carl I. Hagen og hans etterfølger Siv Jensen når frysepunktet. Partiet er handlingslammet. Oppslutningen raser. Høsten 2013: Det utenkelige skjer - sju statsråder fra landets mest utskjelte parti inntar plass ved Kongens bord.

Hvordan gjenreiste Siv Jensen partiet på rekordtid? Hvordan lyktes hun i å skape begeistring for et regjeringsprosjekt i et parti som hadde vært 40 år i opposisjon? Gunnar Ringheim, politisk reporter i Dagbladet, har gjennom årtier fulgt utviklingen i Fremskrittspartiet, fra turbulente landsmøter med markante innslag av useriøse delegater til organiseringen av et moderne politisk parti.

Veien til regjeringskontorene er blitt til etter knallhard kamp om den politiske retningen og om de personlige maktposisjonene i Fremskrittspartiet. Tilbake på slagmarken ligger en rekke politikere med knuste ambisjoner, fortsatt bitre over å ha blitt kastet ut av partiet. I Frp - rett fra levra forteller 50-60 sentrale politikere og rådgivere i Frp åpenhjertig fra innsiden av partiet, og demonstrerer en takhøyde som ikke finnes i noe annet politisk parti i Norge.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205485464
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 1.6 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger