Min side Kundeservice Bli medlem

Min historie

«Velskrevet bok understreker Jens' rolle som foregangsmann og bremsekloss.»

Aage Borchgrevink, Dagbladet

Født inn i det som skulle bli en av Norges mest innflytelsesrike familier, en politikkens wonderboy med beina på jorda. Men det var ett yrkesvalg Jens var helt sikker på at han ikke ville ta – og det var å bli politiker! Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Norges yngste statsminister gjennom tidene forteller åpent og ærlig om sin barndom og oppvekst, ungdomstid og voksenliv. Den usikre guttungen hadde en varm og sterk, men travel, familie rundt seg. Søsknene Stoltenberg fikk stor frihet, men også sterke verdisyn. Åpenhjertig forteller han om veien fram til landets viktigste jobb og livet bak kulissene i en hektisk statsministerhverdag. Hvordan er det å styre et land?

Raus deling
Stoltenberg styrte nasjonen gjennom avgjørende hendelser i vår moderne historie, og hadde fortrolige samtaler med både Barack Obama og Vladimir Putin. Historien handler både om politisk strid og hardt arbeid, men også om varme og latter, og vi kommer tett på Stoltenberg-familien i glede og sorg. Jens Stoltenberg har et skarpt blikk for det komiske i en hektisk statsministerhverdag og deler raust av egne tabber. Som da han trodde han, etter fredsprisbråket, endelig hadde brutt isen med kinas statsminister og først etterpå skjønte at han hadde snakket med presidenten i Vietnam ... Min historie er ikke bare Stoltenbergs egen historie, den er et stykke norgeshistorie.

Medlemsvurdering:
Meget god bok , lett leselig og interessant ! Mitt forbildet i mange år !

NUONG MY

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
559
ISBN
9788205483873
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
24 x 16 cm
Nr
8091242

Om Jens Stoltenberg

JENS STOLTENBERG (f. 1959) var Norges statsminister 2000–2001 og 2005–2013. Han er utdannet sivil- økonom, og var en profilert leder av AUF. Statssekretær i Miljøvern-departementet, nærings- og energi- minister og finansminister før han ble statsminister. Leder i Arbeiderpartiet 2002–2014. Gift med Ingrid Schulerud, de har en sønn og en datter. Sønn av Thorvald og Karin Stoltenberg og bror til Camilla og Nini. Thorvald Stoltenberg, diplomat og politiker, tidligere forsvarsminister og utenriksminister. Karin Stoltenberg, genetiker, statssekretær og en pådriver i utformingen av norsk familiepolitikk.

Medlemsblad

 

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Velskrevet bok understreker Jens' rolle som foregangsmann og bremsekloss.»

Aage Borchgrevink, Dagbladet

«Høyst leseverdig»

Steen Inge Jørgensen, VG

«Noen av de sterkeste partiene i boken handler om Stoltenbergs møter med mennesker. De politikerne som trives best, er sannsynligvis de som liker folk, og det gjør Stoltenberg. Han viser det gjennom gode observasjoner og sitater.»

Trine Eilertsen, Aftenposten

«Interessante og til dels viktig innblikk i regjeringers liv og virke ... Det er humor og en rekke festlige episoder. Kapittelet om hans avdøde lillesøster Nini er direkte sterkt.»

Frøy Gudbrandsen, Bergens Tidende

«Det er blitt en spennende og god fortelling om hele Stoltenbergs politiske liv.»

Arne Strand, Dagsavisen

«Jens Stoltenberg gir eit interessant og overraskande direkte innblikk i det indre livet i Ap og den raudgrøne regjeringa.»

Kjell-Erik Kallset, Klassekampen

«Selvbiografien til Jens Stoltenberg er en åpen og morsom bok, om både hans privatliv og norsk politikk gjennom 40 år ... gir viktig ny innsikt i en rekke store politiske begivenheter de siste to tiårene.»

Carsten Bleness, Hamar Arbeiderblad

Medlemmers vurdering

N
NUONG MY – 29.08.2019

– Meget god bok , lett leselig og interessant ! Mitt forbildet i mange år !

A
Aurelia – 27.07.2019

– Koser meg med denne boka som lydbok lest av Schau. Jeg er født i 67 og kommer fra en politisk aktiv familie. (AP) Jeg husker de fleste av de situasjonene han beskriver fra 80, 90 og 00-tallet. Det er et gledelig "gjensyn". Jeg synes også det er veldig interessant å høre han forklare en del ting som jeg ikke har skjønt før, som for eksempel Keynes teorier - i praksis. For øvrig er det en del ting som nevnes som gjør meg like opprørt som den gang det skjedde: Hva er vitsen med å dra på bedriftsbesøk til en nedleggingstrua bedrift som du egentlig ikke kan gjøre noe for - og der og da gi inntrykk av at en KAN hjelpe dem? Synes det er en ærlig bok. Godt skrevet! Den vekker minner og følelser og en kan lære noe. Godt lest er den også. Anbefales!

i
ims – 06.02.2017

– Velskrevet, interessant og lettlest bok om en klok mann med et mer innholdsrikt og samfunnsnyttig liv enn enn de fleste får oppleve. Anbefales!

R
Roger Johnsen – 25.11.2016

– Dette er den dårligste boken jeg har lest.

F
Frits Johansen – 02.11.2016

– Spennende og lærerik historie om hvordan politikk utformes og om livet til en av etterkrigens største politikere.

A
Astrid Karlsen – 02.11.2016

– Likte boken,synes den er lett og lese.

G
Gunda Tellefsen – 02.11.2016

– Min historie

M
Monica Støtterud – 01.11.2016

– Min historie av Jens Stoltenberg

Oppdag mer

Bøker som ligner på Min historie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv