Min side Kundeservice Bli medlem

Intellektuelle og det totalitære

pervertert idealisme?

Denne boka handler om intellektuelle som på ulike måter har omfavnet, legitimert, unnskyldt eller bortforklart noen av de verste og inhumane politiske regimer menneskeheten har opplevd. Vi møter både mennesker som har levd under totalitære regimer og mennesker som har levd og virket i frie, demokratiske samfunn. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne boka handler om intellektuelle som på ulike måter har omfavnet, legitimert, unnskyldt eller bortforklart noen av de verste og inhumane politiske regimer menneskeheten har opplevd. Vi møter både mennesker som har levd under totalitære regimer og mennesker som har levd og virket i frie, demokratiske samfunn.

Hvordan kunne så mange intellektuelle ta så feil, og til tider monumentalt, grotesk og arrogant feil? Dette er på mange måter en trist historie, en historie om fascinasjon og følelsesmessig dragning, om mennesker som blir fanget inn av sine egne ideer. Til sammen fanger artiklene inn viktige sider ved det 20. århundre - og temmelig sikkert det 21. også.

Tidligere utgitt i serien: Ideologi og terror - totalitære ideer og regimer, Politikk og religion - en farlig kombinasjon?, Høyreekstremisme - ideer og bevegelser i Europa og Venstreekstremisme.

Detaljer

Forlag
Dreyers forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
368
ISBN
9788282651011
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Intellektuelle og det totalitære
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Intellektuelle og det totalitære:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tyranni

Hanne Nabintu Herland
Innbundet 
227,- 249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv