Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Meningen med livet

«Bøhn er en Aristoteles i allværsjakke»

Bjarne Riiser Gundersen, Morgenbladet

Hva er meningen med livet? Hva er poenget med å fortsette å leve, når vi allikevel skal dø til slutt? Vi har alle stilt oss dette spørsmålet på et eller annet tidspunkt i livet, og det har kommet mange forslag til hva det hele handler om, hva vi er her for, og hvorfor vi fortsetter dag ut og dag inn. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Hva er meningen med livet? Hva er poenget med å fortsette å leve, når vi allikevel skal dø til slutt? Vi har alle stilt oss dette spørsmålet på et eller annet tidspunkt i livet, og det har kommet mange forslag til hva det hele handler om, hva vi er her for, og hvorfor vi fortsetter dag ut og dag inn.

Er livet meningsløst? Er et meningsfylt liv nødt til å være forankret i en religion? Er meningen med livet å oppnå lykke? Er det nok å bare oppleve mening, eller må det noe mer enn bare opplevelsen til for at livet skal være meningsfullt? Er meningen med livet noe som varierer fra individ til individ, eller er det mulig å enes om et svar på spørsmålet om meningen med livet?

Filosof Einar Duenger Bøhn mener både at det finnes en mening med livet som er den samme for alle, og at han har funnet ut hva den er. I Meningen med livet tar han leseren med på en filosofisk reise hvor han gradvis forsøker å sirkle inn svaret på gåten over alle gåter. Svaret er kanskje enklere enn du kan forestille deg...

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
172
ISBN
9788243013292
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
20 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Bøhn er en Aristoteles i allværsjakke»

Bjarne Riiser Gundersen, Morgenbladet

Medlemmers vurdering

L
L.S. – 07.01.2020

– Det står at boken er skrevet "for alle". Boken må dog leses med hodet koblet "på" - dette er ikke noen lettlest kose-bok. Men nå er vel heller ikke meningen med livet nødvendigvis veldig lett.... Boka har gitt meg noen nye tanker og synsvinkler, som jeg tar med meg videre i livet (med eller uten mening...)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Meningen med livet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

T-banen

Erlend Grøner Krogstad
Innbundet 
375,- 429,-
 
Valget
Ny!

Valget

Ralph Henk Vaags
Innbundet 
359,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv