Min side Kundeservice Bli medlem

Kroppen for voksne

Trond-Viggos personlige refleksjoner kombinert med et muntert og opplyst språk gjør Kroppen for voksne til en stor leseopplevelse og et godt utgangspunkt for å ta kloke valg om egen helse.

Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I Kroppen for voksne reflekterer Trond-Viggo Torgersen muntert og inspirerende om sin aldrende kropp og det uunngåelige faktum at han blir eldre. Målet hans er å gjøre helseerfaringer og medisinsk kunnskap enklere å forstå, slik at du kan tenke sjæl og ta gode valg for din egen helse.

Med et skråblikk på både egen kropp og samfunnet rundt seg, og med et særegent språk fylt av varme og småfrekke betraktninger, tar han oss med på en reise i nysgjerrighet og kritisk tenkning. Det er jo så mye gull å hente mellom et ærlig spørsmål og et gjennomtenkt svar! Dette er boka for deg som ønsker å møte årene som kommer med undring og et smil om munnen.

Trond-Viggo Torgersen er en folkekjær lege, forfatter, programleder, artist og komiker. Han har i flere tiår gitt oss svarene på alt vi lurer på om kroppen vår, både på tv og med barneboka Kroppen, som tok oss med på en reise i å forstå alt det rare og fine som foregår både på innsiden og utenpå. 

 

Medlemsvurdering:
En morsom og lærerik bok om kroppen etter at man har passert middagshøyden i livet. Fin beskrivelse av de forskjellige endringene som kroppen gjennomgår. Anbefales for alle voksne. Det hjelper med humor og fine tegninger også.....

Hege Levinsky

Detaljer

Forlag
Frisk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
171
ISBN
9788284370040
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
25 x 18 cm
Nr
8195137

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

H
Hege Levinsky – 15.12.2021

– En morsom og lærerik bok om kroppen etter at man har passert middagshøyden i livet. Fin beskrivelse av de forskjellige endringene som kroppen gjennomgår. Anbefales for alle voksne. Det hjelper med humor og fine tegninger også.....

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kroppen for voksne:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Demens

Geir Selbæk
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv