Meny
Kroppen for voksne - Trond-Viggo Torgersen

Kroppen for voksne

; Eldbjørg Ribe (Illustratør)

Trond-Viggos personlige refleksjoner kombinert med et muntert og opplyst språk gjør Kroppen for voksne til en stor leseopplevelse og et godt utgangspunkt for å ta kloke valg om egen helse.

Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

I Kroppen for voksne reflekterer Trond-Viggo Torgersen muntert og inspirerende om sin aldrende kropp og det uunngåelige faktum at han blir eldre. Målet hans er å gjøre helseerfaringer og medisinsk kunnskap enklere å forstå, slik at du kan tenke sjæl og ta gode valg for din egen helse.

Med et skråblikk på både egen kropp og samfunnet rundt seg, og med et særegent språk fylt av varme og småfrekke betraktninger, tar han oss med på en reise i nysgjerrighet og kritisk tenkning. Det er jo så mye gull å hente mellom et ærlig spørsmål og et gjennomtenkt svar! Dette er boka for deg som ønsker å møte årene som kommer med undring og et smil om munnen.

Trond-Viggo Torgersen er en folkekjær lege, forfatter, programleder, artist og komiker. Han har i flere tiår gitt oss svarene på alt vi lurer på om kroppen vår, både på tv og med barneboka Kroppen, som tok oss med på en reise i å forstå alt det rare og fine som foregår både på innsiden og utenpå. 

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Frisk forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 171
ISBN: 9788284370040
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 18 cm
Nr: 8195137
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger