Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Kroppen for voksne

I Kroppen for Voksne reflekterer Trond-Viggo Torgersen muntert og inspirerende om sin aldrende kropp og det uunngåelige faktum at han blir eldre. Målet hans er å gjøre helseerfaringer og medisinsk kunnskap enklere å forstå, slik at du kan tenke sjæl og ta gode valg for din egen helse. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I Kroppen for Voksne reflekterer Trond-Viggo Torgersen muntert og inspirerende om sin aldrende kropp og det uunngåelige faktum at han blir eldre. Målet hans er å gjøre helseerfaringer og medisinsk kunnskap enklere å forstå, slik at du kan tenke sjæl og ta gode valg for din egen helse.

Med et skråblikk på både egen kropp og samfunnet rundt seg, og med et særegent språk fylt av varme og småfrekke betraktninger, tar han oss med på en reise i nysgjerrighet og kritisk tenkning. Det er jo så mye gull å hente mellom et ærlig spørsmål og et gjennomtenkt svar! Dette er boken for deg som ønsker å møte årene som kommer med undring og et smil om munnen.

Trond-Viggo Torgersen er en folkekjær lege, forfatter, programleder, artist og komiker. Han har i flere tiår gitt oss svarene på alt vi lurer på om kroppen vår, både på tv og med boken Kroppen, som tok oss med på en reise i å forstå alt det rare og fine som foregår både på innsiden og utenpå.

Detaljer

Forlag
Frisk
Språk
Bokmål
ISBN
9788284370378
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Kroppen for voksne

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kroppen for voksne:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv