Meny

Hjertebank

alt om kroppens viktigste organ

; Sverre Dahl (Oversetter)

Gjennom hele livet skal hjertet opprettholde sin livgivende rytme. Les denne fascinerende boka om vår viktigste muskel! Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Om boka

Hjertet ditt slår tre billioner slag i løpet av livet og pumper 200 millioner liter blod til hver lille flik av kroppen. Vi kan ikke leve uten at denne knyttnevestore muskelen slår og slår. Nå får du vite alt du lurer på og mye mer om hjertet, fra fødsel til død og alt som skjer underveis. Forfatteren tar deg med på en underholdende reise fra hjertet blir til i mors liv, via blodåresystemet vårt som kan sammenlignes med motorveier, der nedkjørte humpeveier og trafikkork må håndteres. Reisen fortsetter i selve hjertet som er strengt organisert.

La hjertet banke
Hva skjer med hjertet hos dem som røyker, spiser mye på McDonald’s eller tar seg et par glass brennevin hver dag? Hvilke sykdommer svekker hjertet? Hva er det best å spise for å holde hjertet sunt? Hva består blodet av og hva påvirker blodtrykket? Hjertet banker og banker, men hva virker inn på den livsviktige hjerterytmen og hvordan behandles rytmeforstyrrelser? Det perfekt utformede hjertet vårt utsettes for slitasjen livet bringer med seg, og boka tar for seg både det dramatiske øyeblikket hjertestans og gjenoppliving er, til alt moderne medisin kan utrette med reparasjon og utskifting. Bli med på en lærerik og fascinerende omvisning med en forfatter som har mye på hjertet!

Alt om:

  • hjerteinfarkt og hvordan det oppstår
  • sammenhengen mellom røyking, alkohol og hjertehelse
  • sammenhengen mellom kosthold og hjertehelse
  • et sterkt immunsystem, mye sex og hva det har å gjøre med hjertet
  • hva mosjon har å gjøre med våre flittige blodlegemer og et sterkt hjerte

Fakta

Om forfatteren

Johannes von Borstel er medisinstudent med kardiologi som studieretning. Han er fascinert av hjertets kraft og muligheter. Han er også regnet som en av tysklands beste «science slammers».

Medlemsblad