Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Lei av å være sliten?

få ny energi med balanse i stoffskiftet

Sliten? Tom for energi?
Slitenhet og følelsen av å ikke ha noen krefter til overs er ikke en naturlig tilstand, men et varsko fra kroppen om at energiomsetningen ikke fungerer. Problemer med stoffskiftet er en tilstand som må tas på alvor, og som krever at du tar grep for å bedre helsen din. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Sliten? Tom for energi?
Slitenhet og følelsen av å ikke ha noen krefter til overs er ikke en naturlig tilstand, men et varsko fra kroppen om at energiomsetningen ikke fungerer. Problemer med stoffskiftet er en tilstand som må tas på alvor, og som krever at du tar grep for å bedre helsen din. Denne boken forteller deg hva du kan gjøre, og hvordan. Det er ikke din skyld at du er tom for krefter. Og du er ikke alene.

Stoffskifteproblemer rammer cirka 20% av den voksne kvinnelige befolkning, og også stadig flere menn. Hva kan du gjøre selv? Dette er en inspirerende bok som forklarer hvilke kilder som er den mulige årsaken til ubalansen i stoffskifte ditt, og gir deg håndfaste råd og teknikker som du lett kan innføre i hverdagen. Det handler om hva du skal spise, viktige tilskudd (vitaminer og mineraler), fysisk og psykisk trening, slik at du kan få en mye bedre hverdag med færre symptomer. Resultatene kan komme ganske raskt. Her har du en håndbok for resten av livet!

Medlemsvurdering:
Boka er oversiktelige og lettlest. Den gir en god forklaring på hva lavt/høyt stoffskifte betyr, hva det kommer av og hva som kan gjøres for å bli symptomfri. Dette er en arbeidsbok som anbefales alle som har høyt/lavt stoffskifte og/eller annen autoimmun sykdom.

Marit Nessa Østebø

Detaljer

Forlag
Lille måne
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
261
ISBN
9788283111767
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Få styr på dit stofskifte : viden, inspiration og konkrete verktøjer til at blive fri for symptomerne ved for højt eller for lavt stoffskifte
Format
25 x 18 cm
Nr
8125953

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

M
Marit Nessa Østebø – 02.05.2018

– Boka er oversiktelige og lettlest. Den gir en god forklaring på hva lavt/høyt stoffskifte betyr, hva det kommer av og hva som kan gjøres for å bli symptomfri. Dette er en arbeidsbok som anbefales alle som har høyt/lavt stoffskifte og/eller annen autoimmun sykdom.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lei av å være sliten?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Restart

Susan Pierce Thompson
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv