Min side Kundeservice Bli medlem

Helserevolusjonen

veien til en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, treningen, skønnnheten, innsikten

En vitenskapelig pageturner som kan forandre ditt liv. Boken alle snakker om - over ett år på topplistene i Sverige!

Betennelser - inflammasjon - virker å ligge bak mange av våre vanligste folkesykdommer: fedme, diabetes, hjerte- og karsykdommer, kreft og psykiske plager. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En vitenskapelig pageturner som kan forandre ditt liv. Boken alle snakker om - over ett år på topplistene i Sverige!

Betennelser - inflammasjon - virker å ligge bak mange av våre vanligste folkesykdommer: fedme, diabetes, hjerte- og karsykdommer, kreft og psykiske plager. Interessen rundt hvordan man praktiserer en antiinflammatorisk livsstil er sterkt økende. I Helserevolusjonen gir vitenskapsjournalisten Maria Borelius deg fem enkle og over-kommelige trinn for å bremse kroniske betennelser og plagene som følger med.

Maria Borelius er en prisbelønt vitenskapsjournalist og forfatter som har oppnådd enorm suksess med Helserevolusjonen. Boken er solgt til en rekke land og ble i 2018 nominert til Publishingpriset for beste faktabok. I 2018 vant Borelius Stora ToppHälsapriset og ble utnevnt til «Årets helsehelt» av 1,6 millionerklubben, som er et nettverk som fremmer forskning på kvinnehelse.

Medlemsvurdering:
Slukte denne boken og fikk mange svar på veien mot god helse!

Guro

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Strawberry Publishing
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
343
ISBN
9788284190372
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Hälsorevolutionen
Format
20 x 15 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

I
Inge – 31.12.2019

– Nå er det nok bøker av selvoppnevnte helseguruer. Kan ikke anbefales. Boka er lettlest, men uten innhold. Klarte ikke å lese den ferdig. Dersom en ønsker å få kunnskap om hvordan inflammasjon kan forårsake en rekke helseplager anbefaler jeg "Nytt blikk på autoimmune sykdommer" av Hexeberg.

G
Guro – 10.12.2019

– Slukte denne boken og fikk mange svar på veien mot god helse!

K
Kåre Idsøe – 14.11.2019

– bra og en godt skreve, noe som gjør leserene god opplysning om kroppen vår!

K
Kristin Løvestad – 12.11.2019

– Utrolig lettlest bok med mye informasjon, både ved å følge forfatteren på leting etter svar men også henvisninger til kilder, oppskrifter og tips.

M
Maarit M – 17.10.2019

– Lettlest bok om forskjellige måter å bekjempe inflammasjonstilstander i kroppen. Slike tilstander kan føre til mange sykdommer, dersom inflammasjonen får vedvare og utvikle seg i lang tid.

A
Anne Søbstad – 15.10.2019

– Boken gir god informasjon, støttet av forskning og noen "myke" data. Livet er jo både fakta og følelser og tro, og jeg oppnår gjenkjennelser og aha -er. Her er gode råd, uten altfor strikse pekefingre. Litt av hvert er ofte mulig. 100 % av noe er jo vanskelig over tid, så for eksempel 80-20 % regelen (hverdag -fest) tiltaler meg. Må være litt slakt i systemene. At mye sukker og bearbeidet mat er FY for kroppens helse er godt å vite.

E
Else – 15.10.2019

– Jeg har ikke klart å lese ferdig denne boken, den er rett og slett ganske kjedelig og langtekkelig, og forteller enkle, opplagte ting med ekstremt mange ord. Har skumlest litt i hvert kapittel, men har ikke lært noe som helst nytt. Anbefaler ikke denne boken til noen, og har allerede gitt den bort til Frelsesarmeen så jeg slipper å ha den i bokhylla.

U
Unni Lindell – 03.09.2019

– Denne er helt fantastisk. For meg som har ME blir den heretter livsnødvendig. Har kjøpt 3 stk i gaver. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻ELSKER DENNE!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helserevolusjonen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bliss

Maria Borelius
Innbundet 
363,- 399,-
 

Toscana

Anders Hornslien
Paperback 
363,- 399,-
 

Mercy

Jodi Picoult
Paperback 
145,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv