Vennskap for voksne

hvordan få nye venner i voksen alder, og ta bedre vare på dem du har

Vennskap kan være skikkelig vanskelige - selv om vi er voksne! Kanskje føler du deg ensom, men tør ikke ta kontakt med andre. Du savner vennskap som går dypere enn de overfadiske relasjonene du har i livet i dag. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Vennskap kan være skikkelig vanskelige - selv om vi er voksne! Kanskje føler du deg ensom, men tør ikke ta kontakt med andre. Du savner vennskap som går dypere enn de overfadiske relasjonene du har i livet i dag. Eller du har vokst fra venner, men vet ikke helt hvordan du skal gå videre. Og hvordan får du venner når du fytter til et nytt sted?

Mange tror at alle andre har fere venner, bedre venner, og er en bedre venn selv. Flere har brent seg før - og til og med blitt dumpa av en venn.

Her får du historier fra virkeligheten, og en oppriktig og nysgjerrig til- nærming til temaet vennskap, formidlet gjennom ærlige, såre, fne, kleine og ikke minst gjenkjennelige situasjoner.

Er det mulig å bli en bedre venn? Ja. Kan vennskap gjenoppstå fra dvale? Godt mulig! Kan du få mange nye venner? Absolutt! Og er det mulig å være venn med en av motsatt kjønn? Kanskje! Les boken og knekk venne- koden én gang for alle.

Detaljer

Forlag
Frisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
214
ISBN
9788284371283
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Vennskap for voksne
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vennskap for voksne:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv