Meny

Bedre PR og kommunikasjon - en praktisk håndbok

; Thor Erik Skarpen

Hvordan få gjennomslag i den offentlige debatten, overfor beslutningstakere og publikum? Bedre PR og kommunikasjon - en praktisk håndbok viser hvordan PR og strategisk kommunikasjon kan hjelpe deg til å gjennomføre ulike typer kommunikasjonstiltak til fordel for egen organisasjon. Les mer
Vår pris
409,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 409,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Hvordan få gjennomslag i den offentlige debatten, overfor beslutningstakere og publikum? Bedre PR og kommunikasjon - en praktisk håndbok viser hvordan PR og strategisk kommunikasjon kan hjelpe deg til å gjennomføre ulike typer kommunikasjonstiltak til fordel for egen organisasjon.


I tillegg til å gi mange gode råd, er boka også en praktisk arbeidsbok hvor forfatterne leder deg gjennom prosessen frem til en konkret plan for et kommunikasjonstiltak. Du lærer å lage en strategi med mål, målgrupper, budskap og virkemidler.


Med sin praktiske tilnærming legger forfatterne mer vekt på hvordan vi kan endre oppfatninger, holdninger og handlinger enn det er vanlig i innføringsbøker i PR og strategisk kommunikasjon. De praktiske rådene bygger på aktuell forskning og samfunnsvitenskapelig forståelse.


Boka gir innsikt i rett valg av kanaler og verktøy, uavhengig av om disse er digitale eller analoge, nye eller gamle.Fakta

Bla i boka