Meny
 

Skummelt

; Klaus Hagerup ; Karine Haaland (Illustratør)

Noen saboterer forestillingene på Sirkus Tornado. Det er noen som stjeler tryllekunstnerens kanin, sjonglørens baller og klovnenes sminke. Kan pinnsvinet Karsten klare å avsløre hvem det er som ødelegger for Sirkus Tornado? Les mer
Vår pris
69,-
Spar
159,-

Veil. pris: 228,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 69,-
Spar: 159,-

Veil. pris: 228,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Familien Tappert består av mor, far, tvillingjentene Ida og Ine, den engstelige lillebroren Ingebrigt og Karsten som er fortelleren i denne historien.

Pinnsvinet Karsten ble kjent med familien Tappert da de kjørte over ham. Heldigvis fikk han bare litt støv i munnen, men han fikk en ny bestevenn, Ingebrigt, som er like engstelig som han selv.

Det fantastiske julenummeret
Familien Tappert elsker sirkuslivet. Sirkus Tornado er et nokså lite sirkus, og artistene er ikke akkurat verdens beste. Av alle de dårlige artistene er dessverre familien Tappert de verste.

Egentlig hadde sirkusdirektør Tornado bestemt seg for å si dem opp, men så ombestemte han seg og ga dem en sjanse til. Hver 1.juledag på avslutningsforestillingen har sirkuset et stort finalenummer. Dette året planla direktør Tornado en menneskepyramide, Alle skulle ha grønne trikoter og tente lys i hendene, og på toppen skulle det være en stjerne. Pyramiden skulle stå på toppen av elefanten, og mens den gikk rundt i manesjen skulle de synge "Du grønne glitrende tre, god dag". Det var bare et problem, Ingebrigt, som skulle stå på toppen med stjernen, hadde høydeskrekk.

Skandale!
Så begynner de mystiske tingene å skje. Tryllekunstnerens kanin forsvinner, sjonglørens baller, musekunstnerens mus forsvinner også. Publikum er i harnisk, og direktør Tornado gir artistene sparken, en etter en. Til slutt er det nesten bare dvergene og familien Tappert igjen... 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 170
ISBN: 9788252560961
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 6-9 Barn 9-12
Nr: 1295446
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger