Min side Kundeservice Bli medlem

Krus Mummi 0,3l Snusmumriken

Finnes i disse variantene:

249,-
Sendes innen 2 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Endelig skal vi innom Mummi-universet igjen! Koppen med Snusmumriken rommer hele 0,3 liter, og gir deg mange muligheter til god drikke. Hva med varm sjokolade til kveldsmaten i denne lekre koppen med en riktig eventyrer på? Han lever i en ukomplisert verden, og har en av de snodigste antrekkene i hele Mummidalen. Koppen er malt i en skjønn, lysegrønn farge, som gir assosiasjoner til sakte, deilige turer i frisk, norsk skog. Hvorfor ikke invitere barna med på kakao i gapahuken? Snusmumriken vil i hvert fall være med. 

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter. 

Koppen med Snusmumriken på rommer 0,3 liter og kommer i en nydelig grønnfarge. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Det er på tide å velge din favoritt blant Mummikrusene. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. For Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

 

Nr: 8109656

Medlemmers vurdering

M
Mona – 13.12.2022

– Mumikopp

B
Berit Hove Larsen – 18.01.2021

– Meg liker alleged fra Mummiedalen

A
Absint – 13.11.2019

– Herlig at man har de gode gamle tegningene og ser baksiden av Snusmumrik

A
Anna Fodor – 12.11.2019

– 👍🏼

A
Anna Fodor – 20.10.2019

– Fargerik og fin. Fin gave 👍🏼

T
TLKS – 17.09.2019

– Kjempekoselig og god kopp, perfekt størrelse

K
Kari Margaret Ludvigsen – 25.06.2019

– Jeg kjøpte 3 Mummi krus i gave til en som sparte på dem. Det var nydelige krus og de ble mottatt med stor begeistring. En vellykket gave!

W
W. Pia – 27.03.2018

– Grønt er skjønt!

Flere produkter fra Arabia:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv