Meny

Mer om produktet

Endelig skal vi innom Mummi-universet igjen! Koppen med Mummimamma på rommer hele 0,3 liter, og gir deg mange muligheter til god drikke. Mummimamma er en figur som får alle i Mummidalen til å føle seg trygge, så vi er sikre på at hun vil stortrives i kjøkkenskapet ditt. Men hun trives aller helst på et smakfullt kjøkkenbord med noe godt i og smilende barn rundt. 

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter. 

Koppen med Mummimamma på rommer 0,3 liter og kommer i en varm og trygg gulfarge. 

Den er perfekt som morsdagsgave, bursdagspresang eller bare som en fin hverdagsoverraskelse til moren din. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur.

Det er på tide å velge din favoritt av Mummikrusene. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. For Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

 

Fakta