Meny

Endelig skal vi innom Mummi-universet igjen! Koppen med Mummipappa på rommer hele 0,3 liter, og gir deg mange muligheter til god drikke. Mummipappa er eventyrlysten, glad i havet og et glass med whisky - akkurat som Tove Janssons far, som er inspirasjonen bak karakteren. Han liker å oppdage nye ting, og selv om han er blitt far selv, har han fortsatt ”det lille barnet” i seg. Perfekt som farsdagsgave eller til mannen i ditt liv. 

De sjarmerende og populære Mummikoppene kommer i en rekke varianter, slik at du kan velge akkurat den favorittfiguren du ønsker deg. Koppene er et fint tilbakeblikk på det nostalgiske universet i Mummidalen, den velkjente introsangen i TV-serien og hvilke unike karakterer vi ble kjent med i Tove Janssons verden. Mummikoppene kommer fra Arabia, og er en av de mest kjente produktene deres. Allerede i 1950 kom det første Mummiserviset, men det var ikke før i 1990 at de unike Mummikoppene så dagens lys. Det sjarmerende dekoret på koppene er basert på Tove Janssons originale tegninger. En ny kopp introduseres hvert år, og hver sommer og vinter utgis spesielle sesongprodukter. 

Koppen med Mummipappa er blå og rommer 0,3 liter. Koppen tåler fint oppvaskmaskin, anbefalt bruk er lite pulver og lav temperatur. 

Det er på tide å velge din favoritt blant Mummikrusene. Men husk at de liker seg ekstra godt sammen, og før du vet ordet av det har du blitt en samler. For Tove Janssons figurer er det umulig å ikke bli glad i.

 

FAKTA
Mummipapppa
Nr: 8109745
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger