Meny

Krus Mummi sesong, 0,3l Tro mot opprinnelsen

Arabia

Porselenkrus fra Arabia, dekorert med Tove Janssons originaltegninger av de herlige figurene vi kjenner igjen fra Mummidalen. Les mer
Vår pris
249,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Vår pris: 249,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Mer om produktet

Dette unike kruset er basert på den siste Mummihistorien Tove Jansson skrev, «Sent i november», kort tid etter at hun mistet moren sin. Kruset representerer sterke følelser, som Jansson brukte havet, vinden, lyset og skygger til å representere. Mange av karakterene i Mummidalen har følt seg ensomme, men oppsøkt Mummihuset på jakt etter trygghet. Dette kruset er en kjærlig påminnelse på at livet slett ikke alltid byr på solskinnsdager, men at forandringer samtidig kan åpne for nye muligheter.

Tidløse farger på kruset gir en stemning som passer ethvert kjøkkenskap. Dette fine kruset gir deg en følelse av nostalgi og minimalisme. Det enkle er faktisk ofte det beste. Mummikruset er perfekt til en varm kopp med kakao etter en tur i høstværet eller til tekoppen en avslappende søndagsformiddag.

Samler du på Mummikopper, er du på riktig sted. Dette nye kruset vil tilføre samlingen din et friskt pust, og er i tillegg en svært fin gave.

Størrelse: 0,3 l
Tåler oppvaskmaskin

 

Fakta