Boklampe

Lekker, trådløs boklampe og strømbank i ett og samme produkt! Les mer
Vår pris: 999,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

 Kjøp NÅ - få 100 bonuskroner!

Mer om produktet

Her får du virkelig alt i ett: en moderne lampe med flere forskjellige lysvalg, som er trådløs, og som i tillegg kan lade opp mobiltelefonen din! Lampen er et stilig blikkfang i bokylla, men har sterkt nok lys til å fungere som arbeidslys på skrivepulten. Den er oppladbar og kan brukes som leselys hjemme eller på hytta. Den tredje, og utrolig praktiske funksjonen er at den har nok strøm til å lade opp mobiltelefonen din når tilgangen på strømkilder er begrenset, for eksempel på reise.

Boklampen har 5 ulike lysvalg: varmt hvitt, rødt, grønt, blått eller blandet. Lyset endres når boklampen åpnes eller lukkes innen tre sekunder, men vil alltid gå tilbake til varmt hvitt om lampen er lukket mer enn 10 sekunder.

Lading av boklampe: bruk den medfølgende mikro USB-kabelen som kan kobles til alle typer USB-støpsler, for eksempel lader til mobiltelefon eller nettbrett. Den vil lyse rødt under lading, og grønt når den er ferdig ladet. Boklampen bør lades i 8 timer første gang, deretter vil en fullading ta ca 3-4 timer. Lading i USB-port på datamaskin anbefales ikke, da dette kan ta svært lang tid.

Lading av mobiltelefon i strømbank: koble mobiltelefonens ladekabel til boklampens USB-port. Laderen vil blinke under lading og stoppe når enheten er fulladet. 

Mål: 15x12,5x3 cm

Som forbruker kan du levere utrangerte elektroniske produkter av samme type som vi selger, tilbake til oss, så vil vi vederlagsfritt destruere dem etter gjeldende lover og regler.

Du må selv dekke porto-/forsendelseskostnader.
Postadresse for utrangert EE-avfall: De norske Bokklubbene, PB 4300 Nydalen, 0402 Oslo

Fakta