Min side Kundeservice Bli medlem

Men mamma kom ikke hjem

Men mamma kom ikke hjem Andre juledag i fjor forsvant familien Kyrkjebø i bølgene i Khao Lak i Thailand. Pappa Steinar, mamma Heidi og de to barna Ola og Simen ble slynget i hver sin retning av vannmassene. Les mer

305,-

349,- Spar: 44,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Men mamma kom ikke hjem Andre juledag i fjor forsvant familien Kyrkjebø i bølgene i Khao Lak i Thailand. Pappa Steinar, mamma Heidi og de to barna Ola og Simen ble slynget i hver sin retning av vannmassene. De kjempet for livet. En av dem måtte gi tapt. Men mamma kom ikke hjem er en bok om sorg og savn. De tre gjenlevende medlemmene av familien Kyrkjebø forteller om døden som møtte dem i paradiset, om den tunge tiden etter katastrofen og om kampen for å gjenfinne meningen i livet. Det var Steinar Kyrkjebø som tok initiativet til denne boka. Slik ønsker han, og de to guttene, å kjempe seg gjennom sorgen, slik ønsker de å vise andre veien gjennom sorg, og slik ønsker de å hedre kvinnen og mammaen de elsket over alt på jord.

Medlemsvurdering:
Jeg leste denne boken mens jeg selv var i Thailand i forbindelse med gjenoppbyggingsarbeidet etter tsunamien. Boken var så gripende og rørende at jeg gråt meg gjennom store deler av den. Boken er et minnesmerke over Heidi Kyrkjebø, og det er sterkt å lese om familiens opplevelser under tsunamien. Det kreves mot for å skrive en slik bok hvor følelsene er så sterke. Dette er en bok som anbefales på det sterkeste, og familien har laget en utrolig gripende bok. Det er viktig at man ikke glemmer de mange som sliter med sorg og savn etter tsunamien selv om nyhetsbildet ikke lengre er rettet direkte mot dem, og denne boken bør minne oss på hvor ufattelig katastrofen var.

Susi

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Publicom
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
218
ISBN
9788292526040
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005

Medlemmers vurdering

S
Susi – 14.06.2006

– Jeg leste denne boken mens jeg selv var i Thailand i forbindelse med gjenoppbyggingsarbeidet etter tsunamien. Boken var så gripende og rørende at jeg gråt meg gjennom store deler av den. Boken er et minnesmerke over Heidi Kyrkjebø, og det er sterkt å lese om familiens opplevelser under tsunamien. Det kreves mot for å skrive en slik bok hvor følelsene er så sterke. Dette er en bok som anbefales på det sterkeste, og familien har laget en utrolig gripende bok. Det er viktig at man ikke glemmer de mange som sliter med sorg og savn etter tsunamien selv om nyhetsbildet ikke lengre er rettet direkte mot dem, og denne boken bør minne oss på hvor ufattelig katastrofen var.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Men mamma kom ikke hjem:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vennskap

Bjørg Thorhallsdottir
Innbundet 
217,- 239,-

Oppvekst

Bente Vetland Thorkildsen
Paperback 
725,-
 

De tolv

Justin Cronin
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Handlekurv