Meny

Morgenkåpe Vanessa Grå str XS

Lexington

Fantastisk myk og samtidig lekker morgenkåpe! Les mer
Vår pris
1495,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 75 bonuskroner!

Vår pris: 1495,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 75 bonuskroner!

Mer om produktet

Glem store og formløse morgenkåper, her har du en som er myk, nett og utrolig behagelig på. Perfekt å slenge på seg om morgenen på vei til badet eller over pysjamasen før en lang og lat frokost. Denne stilige morgenkåpen i bomullsmiks fra Lexington har en sart og tidsriktig gråfarge som de aller fleste kan like. Den diskrete, broderte Lexington-logoen gir morgenkåpen et snev av luksus som kan komme godt med på kalde morgener og sene kvelder.

Årets julekolleksjon fra Lexington er har tatt utgangspunkt i klassiske julefarger, som rødt, hvitt og grønt, men puttet dem i myke og sarte behagelige omgivelser. Valgene du tar i dag blir morgendagens tradisjoner. Bruk førjulstiden til å pynte, lage og spise god mat sammen med de som betyr noe for deg!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals). 

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 80 % bomull, 20 % polyester

Fakta