Meny

Lampe Balustre blå

Kähler

Spennende og dekorativ lampe fra Kähler. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
1199,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 60 bonuskroner!

Vår pris: 1199,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 60 bonuskroner!

Mer om produktet

Stor nyhet fra Kähler! Denne dekorative lampen med unikt design skaper den velkjente, nordiske «hyggen», som vi alle er så opptatt av – kanskje særlig på mørke og kalde kvelder. Lampen kan plasseres i vinduskarmen, på skrivebordet eller i bokhylla og gir umiddelbart et løft til rommet. Den organiske formen, kombinert med en myk, nordisk pastellfarge, skaper et uttrykk som er mykt og stramt på samme tid. Lampeskjermen har en behagelig ton-i-ton, melert farge og er håndlaget, slik at hver lampe er unik. Basen er inspirert av runde spiler på bygninger og rekkverk og har en røff overflate som understreker lampens design. 

Design: Turi Heisselberg 

Høyde: 37,5 cm 

Gode råd:

Alle produkter fra Kähler er håndlagede med fokus på det kunstneriske uttrykket og en håndverksmessig høy kvalitet. På bakgrunn av produktenes håndlagede natur er hvert enkelt produkt unikt, og det kan derfor forekomme små variasjoner i uttrykket.

• Produktet skal plasseres på et stabilt underlag

• Produktet selges uten medfølgende pærer

• Produktet er produsert med en E14-fatning og et støpsel med to pinner

• Produktet tåler bruk av en pære med maks 40 W. Vi anbefaler en pære med en lumen på rundt 300 for å gi et behagelig og hyggelig lys

• Siden produktet har en ru overflate, anbefaler vi å bruke en støvkost når du skal koste støv av produktet.

 

Som forbruker kan du levere utrangerte elektroniske produkter av samme type som vi selger, tilbake til oss, så vil vi vederlagsfritt destruere dem etter gjeldende lover og regler.
Du må selv dekke porto-/forsendelseskostnader.
Postadresse for utrangert EE-avfall: De norske Bokklubbene, PB 4300 Nydalen, 0402 Oslo

Fakta