Meny

Nostalgi og tidsriktighet møtes i denne elegante lysestaken. Det søte ekornet i porselen holder englespillet som danser så fint over et tent telys. Dekorativt og stemningsfullt på 1, 2, 3!

Designeren, Thora Finnsdottir, er født på Island, og inspireres av landets store kontraster hvor natur møter sivilisasjon, og gammelt møter moderne. Hennes designuttrykk handler om å puste nytt liv i hverdagsobjekter ved å lage fantastiske produkter i porselen. Produktene er laget for å komplementere ditt eksisterende interiør og gjøre det enkelt for deg å uttrykke din personlige stil. Formspråket er lekent og kreativt, og passer til både hverdags og fest. «Less is a bore».

Winter Stories-lysestakene fra Dottir er håndlaget i nydelig porselen og framstår som stilsikre og pene pyntegjenstander i hjemmet. Den trives godt alene, men blir ekstra fin sammen med andre Winter Stories-lysestaker.

Mål: høyde 13, diameter 18 cm

NB: for å få englespillet til å fungere som på filmen, må luften under vingene varmes opp. Derfor er det viktig at lysestaken ikke står i nærheten av trekk, eller et sted man ofte går forbi, da dette vil gjøre at luften byttes ut. For å få englespillet til å gå fortere rundt kan du også prøve å forsiktig bøye englevingene så de ikke er fullt så vannrette. 

FAKTA
Ekorn
Nr: 8150273
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger