Meny

Putetrekk fløyel Merry Days rød 50x50

Lexington

Lekkert putetrekk i elegant, rød fløyel. Les mer
Finnes i disse variantene
Vår pris
595,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 30 bonuskroner!

Vår pris: 595,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 30 bonuskroner!

Mer om produktet

I år vil vi pynte opp sofaen med gøyale budskap i julens farger. Om du velger ett eller flere er opp til deg, dette elegante, mørkerøde dekker i alle fall våre behov til jul! Glidelås i bunnen. Innerpute kjøpes separat.

Vi lengter etter dagene hvor vi kan gå i pysjamas hele dagen, ha lange frokoster med hele familien og kose oss foran peisen. Den perfekte måten å skape det koselige uttrykket på, er ved å fylle sofaen med festlige putetrekk i julens farger. Ruter, på sengetøy, kjøkkenhåndklær og duker, tilfører enda mer lunhet og kos til hjemmet. Årets julekolleksjon holder seg innenfor den tradisjonelle fargepaletten, med rødt, grønt, hvitt og gull.

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Materiale: 100 % bomull
Mål: 50x50 cm

Fakta