Meny
Brillebjørn og julenissen (Julehefte) + Peppa og julenissen

Brillebjørn og julenissen (Julehefte) + Peppa og julenissen

Denne pakken vil gjøre ventetida litt søtere og kanskje litt kortere! Peppa inviterer julenissen til stykket de setter opp i barnehagen – mens Brillebjørn synes julenissen er litt skummel … Les mer
Vår pris
191,-
Spar
14,-

Veil. pris: 205,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Vår pris: 191,-
Spar: 14,-

Veil. pris: 205,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Om boka

Jul med Peppa og Brillebjørn!

Denne pakken vil gjøre ventetida litt søtere og kanskje litt kortere! Peppa inviterer julenissen til stykket de setter opp i barnehagen – mens Brillebjørn synes julenissen er litt skummel …

I barnehagen til Peppa skal de ha juleforestilling. Barna spør julenissen om han vil komme og se på, men dette er den travleste tiden på året for ham! Heldigvis rekker æresgjesten deres akkurat fram i tide, og han har med en fantastisk overraskelse til Peppa og vennene hennes.

Peppa er barnas favoritt-gris, og har høye seertall på NRK Super. Hun bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i sølepytter.

Brillebjørns julehefte
Kjenner du Brillebjørn fra NRK Super? I dette juleheftet kan du lese om hva som skjedde da Brillebjørn var en liten bjørn og skulle på julefest. Julenissen kommer også dit. Brillebjørn skal fortelle julenissen hva han ønsker seg til jul. Det er spennende, men litt skummelt også. Og plutselig roper alle barna: "1, 2, 3: Julenissen!!!!"

 

Fakta

Utdrag Peppa