Meny
 

Krus beige/mørk blå

Lexington

De store krusene fra Lexington er perfekte til varme drikker på kjølige dager. Krusene har en lekker varmbeige farge, med mørk blå kant.

Les mer
Finnes i disse variantene

Mer om produktet

Med god plass til rause krus med varm sjokolade med krem, kaffe latte eller te – disse krusene er akkurat det man trenger etter en herlig dag med frisk luft. Eller en nydelig start på dagen med en god bok på sengen. Gråfargen er varm og glasuren tåler årevis av bruk. Perfekt på hytta! Kruset er fremstilt i keramikk, og hvert produkt er unikt.

Mål: diameter 9,4 cm, høyde 8,5 cm

Kan brukes i oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, varmeovn og fryser.

Solide. Glasuren er ekstra sterk og laget for å unngå riper.

Produsert i Portugal 

Lexington er et lite sted utenfor Boston, Massachusetts, med sjarmerende gater og hvitmalte hus. Den delikate stemningen er overført i Lexington livsstilsmerke, som har blitt en toneangivende og dominerende interiørstil de siste årene mange kunder har lagt sin elsk på. Lyse, luftige farger tilfører raskt hjemmet en luksuriøs og innbydende stemning. Eksklusivt sengetøy, håndklær og tekstiler tilbys i et vidt spekter, og er med på å øke følelsen av førsteklasses håndverk. En uovervinnelig kombinasjon av kvalitet og stil!

Både design og kvalitet i Lexingtons produkter er nøye gjennomtenkt, slik at du skal kunne ha glede av dem i mange år fremover. Størsteparten av produksjonen foregår i Europa, men alle produsenter, uavhengig av land, må følge «the Lexington Code of Conduct». Dette er strenge retningslinjer for arbeidsforhold, produksjon, miljø og kvalitet. Alle produsenter forholder seg til en liste med forbudte kjemikalier og EUs REACH- regulering (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Les mer om "The Lexington Way" her.

Fakta